Dekorera meddill och torkade ätbara blommor. dill, finhackad + extra till servering. Häll över en sked med sås och lägg nästa lasagneplatta (också täckt med sås) lite omlott om den första
Nu är det ju det här med att jag ännu en gång använde glutenfria lasagneplattor, som till lasagnen. Gårdagens ett glas vin med min kära vän blev som alltid en flaska vin och tre timmars jidder
Gratinerade musslor medparmesanost. 450 g blåmusslor, kokta eller frysta som är förkokta. 1 dl fint riven parmesanost, eller annan ost med mycket smak. 1 dl fint riven parmesanost
Den öppna lasagnen har sedan gått en sväng på grillen med lite ekrökspån. Jag har modifierat lite i ingredienslistan och dessutom gjort en öppenlasagne av rätten
Smörj arken med lite smör, salt & peppra på folien. Sprid ut rejält meddill och purjolök över siken. Fördelen med att grilla över öppen eld är att man får en liten, liten lätt rökig ton på hela anrättningen och det tillför ju alltid lite extra charm
Lägg upp gnocchi/squash och fisk på tallriken, ringla citronsås över och toppa meddillvippor. Smaka av med salt och svartpeppar, tänk dock på att buljongtärningen ger mycket sälta
Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfri lasagnemed en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge och med en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan och getost
flingsalt & nymalen svartpeppar. Använd potatisskalare till parmesanosten och hyvla stora flagor, som därefter toppar pastan tillsammans med färsk dill och nymalen svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.