För att effektivisera matlagningen och samtidigt slippa ifrån halv- och helfabrikat kan jag tipsa om Jacob Wismars familjemetod, en metod som gör det enklare för familjen att äta allsidigt och näringsriktigt och ändå få tid över till annat
Mina ”utflykter” till Frankrike och Belgien nyligen är ett exempel på detta. Det har talats om söndagsstek en tid nu, men jag har velat vänta tills det rätta höstvädret infinner sig
För ett tag sedan blev jag tillfrågad om jag ville testa en Crock Pot. Visste faktiskt knappt vad det var för något men efter att ha läst på lite så ville jag ju givetvis det
Jag kan inte prata nog om hur gott det här blev i Crock Pot grytan. Jag tycker det är helt otroligt att du bara lägger i allt och sedan lagar den hela rätten själv
. Vilken fantastisk sommar Sverige har i år. Jag jobbar för fullt och hade idag min enda lediga dag denna veckan och hade sett fram emot en heldag ute på havet med båten och på klippor, kanske tom årets första dopp men vaknar istället till en igenmulen himmel, hur orättvist
Här har jag googlat och funnit inspiration på lite olika ställen. Broccoligratängreceptet tog jag i princip rätt av från denna sida förutom att jag tog vanlig riven ost (ej gorgonzola) och att jag hade i lite cayennepeppar i min version också
Även coleslawen är Per Morbergs, och även den är den godaste så det är bara att testa. Dessutom är den enkel att slänga ihop till en köttbit eller en stark korv