Saffransbullar
Here comes sugar
Here comes sugar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 40 st
  • 50 jäst 150 gram smör, rumsvarmt
  • 1,5 dl russin
  • 5 dl mjölk (3%)
  • 250 gram kesella/kvarg (10 %)
  • 2 dl socker
  • 1,5 gram saffran, 3 pkt 1 ägg ca 16 dl vetemjöl
  • några droppar sprit
  • Degen kommer vara lite kladdig och det är helt okej.
  • Täck med en duk och låt jäsa i ca 40 minuter
  • Mandelmassablandning
  • 200 gram mandelmassa
  • 50 gram rumstemperat smör
  • 0,5 dl strösocker
  • Vispa ihop blandningen med en elvisp och fördela på degplattan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.