Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Jag kan varmt rekommendera att baka medbönor, såväl vita som svarta. Denna påskdag vil jag bjuda er på en kladdkakamed en lite smalare variant av kladdkaka, med en bas av vita bönor
Smaka av med salt, spiskummin och cayennepeppar. Stek lök och vitlök i en stekpanna i några minuter, tillsätt svartabönor och finhackad jalapeno och stek lite till
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvartabönor och tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Färsk pasta blandas med vitlök- och chilifrästa skaldjur. Den här gången lade vi till de söta, klargröna edamamebönorna - bra i smak, färg och konsistens till det övriga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.