Salta och peppra. Lägg upp kotletterna på ett serveringsfat och håll dem varma. Skala och hacka löken. Tillsätt senap, buljong, grädde och champinjoner
Fläskkotletter är underskattade. De är billiga i inköp, innehåller både fint kött och oftast med tillhörande ben och fettkappa som ger extra smak vid tillagning
Här är recept på Pizzadoftande ugnstektafläskkotletter fetaost- och skinktopping. Så raka vägen till receptet på goda fläskkotletter toppade med en smarrig röra av fetaost och skinka
I dag bjuder jag på fläskkotletterna från i fredags. Nu börjar helgen lida mot sitt slut, vi har haft en underbar helg trots ögoninflammation och att jag missade ett weekend med mitt tjejgäng vi planerat sen länge
Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
2 2 port ris 250 g champinjoner 140 g tärnat bacon 300 g strimlad kycklingfilé 1 tsk smör salt och peppar 1 dl vatten 2 dl rödvinssås 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Jag har kryddat dem med lite oregano och hackad röd paprika. Blanda gärna ihop färsen med kryddorna lite innan stekningen så att köttet hinner dra åt sig smak från kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.