Rätten blev i slutändan friterad sötpotatismed rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Servera den rostadesötpotatisenmed den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda medsötpotatisen på en plåt
Det här receptet är på oxfilé men det går lika bra med tex ryggbiff, rostas eller entrecote. Här kommer iallafall recepten på allt du ser på tallriken (förutom salladen – men ett tips är att ha nåt sött i salladen tex granatäpple eller mango) och i vilken ordning jag skulle lagat maten för att få så mycket tid som möjligt med gästerna
Mixa sötpotatisblandningenmed kikärtor, lite extra olivolja till en slät hummusliknande röra. goda och mättande vegan-wraps med de här enkla stekpanne-bröden
Servera den rostadesötpotatisenmed den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda medsötpotatisen på en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.