Så här gör du Riv potatisen på den grova sidan och försök dra långa drag. Krama ur all vätska hur potatisen, salta efter smak och lägg i en handduk för att torka
200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i. 200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i
1Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor. 100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning
Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor. 100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning
Dela degen i önskat antal bitar och kavla ut dem till små, tunna pizzabottnar. Blanda ihop skaldjuren med gräslöken, smörgåskrassen och någon matsked citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.