Låter så gott och spännande och då vi har fått lite viltkött ifrån svärfar som vi inte har någon aning om vad vi ska göra med då vi aldrig äter vilt så letade jag upp Per Mobergs recept
Inspirerad av makens jaktlycka under dagen idag, en älgkalv och en hjort, bestämde jag mig för att göra älgskavsgryta med potatismos och lingonsylt till middag
Julbakandet i det vita huset vid havet fortsätter. Är inne i ett riktigt stim och kan inte sluta baka, i helgen blev det både kladdiga chokladmuffins och en särskild fruktkaka som jag gör VARJE Jul och som bara blir godare för varje dag den står
Koka broccolin i ca 10 min. Ta sen och sila den i ett durkslag och strö ut i en ugnsform. Om man vill kan man klippa sönder den också, jag brukar göra så
De här pirogerna åt jag alltid hos farmor, är nog 10 år sedan jag åt dom sist, men de är så goda, har aldrig testat att göra dom själv, men nu var det allt dags för de
Idag experimenterade jag ihop en mycket krämig och god lasagne gjord på bland annat kyckling och bacon samt en massa annat som fanns i kylskåpet, en kycklinglasagne med extra allt helt enkelt
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Om vi nu ska fortsätta den här väderbloggen kan jag meddela att vädret i dag inte har varit lika dåligt som i går men inte heller lika fint som i förrgår