Höstig onsdagspastamed tryffel, kyckling och svamp. Häll upp på serveringsfat och strö över riven ost och salt och peppar och toppa med de sista spenaten som har sparats
Häll lite olivolja i botten och bred ut med ett cannellonirör. Bryn kycklingfiléerna i någon msk olivolja på båda sidorna och krydda dem med lite salt och peppar
Vad vore cannelloni utan italienskt lantbröd med olivolja och balsamico. Jag hoppas innerligt att vi kan hälsa på henne snart- tills dess tänkta jag fylla mitt kök med italienska aromer
Fyll Barillas okokta cannellonirörmed blandningen, det görs enklast med en sprits. Sedan vill de mixa innehållet i matberedare medans jag vill ha det som det är innan med tuggmotstånd och inte som en smet
Fyll cannellonirören eller lasagneplattorna med såsen. Receptet har inga måttangivelser eftersom detta endast är ett förslag på vad du kan göra med rester från gårdagen
Min matlust vill inte riktigt komma tillbaka så jag försökte väcka den med en gammal favorit. Så otroligt gott med krämig tomatsås med god smak av parmesan och ricotta
Servera med ris och resterande sås. Jag använde ketchup med 50% mindre socker, så om ni har ”vanlig” ketchup hemma så kanske ni vill minska ner på sockermängden i såsen
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.