Jag serverade äggen tillsammans med knaperstekt bacon och en hel massa annat som ni hittar här. Bästa – och enklaste – sättet, att servera ägg på en brunch är, i mitt tycke, bakade ägg i en stor form
Den går dessutom bra att förbereda, gör klart såsen och värm bara på den när gästerna kommer, skiva upp tillbehören du önskar ha så kan var och en lägga på det de själva vill ha på
I morgon är en ny dag med nya friska tag. snabbt, lätt och smidigt att laga när man kommer hem från jobbet och inte har lust att ägna allt för lång tid i köket
Fyll de färska ciabattabröden med sallad, tomater ochmozzarella. Toppa med rödlök och kapris. Låt tonfisken rinna av och placera den ovanpå mozzarellan
Börja med att lägga snuret runt rullen och göra en knut i ena änden, flytta sedan tråden framåt längs rullen några cm, vira snöret runt rullen ochlägg omlott så att det bildas ett kryss typ
Dekorera med sallad, ost, skinka ochägg. Blanda philadelfiaosten med skinkan och bre på nästa lager. Vispa grädden, tillsätt leverpastej och bostongurka
Vänd med skarvarna neråt, ringla lite olivolja, flingsalt, peppar och pizzakrydda över. Tipset fick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.