Matresan del 1
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Krondillsmajonäs
  • 2 äggulor 2 msk champagnevinäger
  • 1-2 msk senapsdressing alt.senap
  • 2 dl krondillsrapsolja
  • hackad dill
  • salt & peppar
  • Kantarellsoppa, 10 pers 2 liter gula kantareller
  • 2 msk smör
  • 6 schalottenlökar, finhackade
  • 1 liter kycklingbuljong
  • 1 liter mjölk
  • 6 dl grädde
  • salt & peppar
  • Blinier
  • 10 g jäst
  • 2 ½ dl ljummen mjölk
  • 1 ½ dl bovetemjöl
  • 1 dl vetemjöl
  • 3/4 dl crème fraiche (här råkade dock någon ha i även den CF som skulle serveras till...)
  • 1 äggula 1 äggvita 1 krm salt
  • Kryddbröd, 10 pers 250 g ljussirap
  • 220 g fil
  • 15 g råsocker
  • 125 g vetemjöl
  • 125 g siktat rågmjöl
  • 15 g bikarbonat
  • 5 g malen anis
  • 10 g fänkålsfrön, lätt stötta
  • 2 msk linfrö

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.