Det här receptet har min son lärt mig som i sin tur har lärt sig av vänner från Thailand. Jag trodde det skulle vara betydligt krångligare men är tvärtom lätt att tillaga
Tryck ev ner russin och pensla med uppvispat ägg. 5 dl mjölk (3%) (eller mjölkfria varianter som exempelvis havredryck). 5 dl mjölk (3%) (eller mjölkfria varianter som exempelvis havredryck)
Ha inte för bråttom med att vända, utan du hinner rulla nästan en omgång till innan det är dags att vända på dom försiktigt med en stekspade eller skaka stekpannan på klassiskt vis
Lasagne på Anettes vis. Koka såsen några minuter, vispa under tiden. 3 dl VispgräddeLasagneplattor. Sen häller du på ostsåsen överst och ovanpå det lägger du tunna skivor med mossarella ost, sen slår du i vispgrädden, in med det i ugnen i ca 30 minuter på 225 grader. 3 dl Vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.