Vispa ihop krossade tomater och grädde med kryddorna. Om ni som jag nu inte fått i er tillräckligt med fisk i helgen, så kommer här en rätt ni kan testa
Smula sönder buljongtärningen och blanda den med grädden. Vill man kan man nog lika gärna dela kycklingen i munsbitar, bryna bitarna och hälla såsen över och låta den koka ihop på spisen
Ofta kan jag känna när man har gjort de där köttbullarna, biffarna, limpan, hela kycklingen, kotletterna att åhh nu måste jag göra en sås också-så meckigt
Ett kanontillbehör till de flesta sorters kött, och man behöver inte en massa sås till heller. Vad det blir till middag har jag ingen aning om men jag får lov att återkomma om det också
Har ni inte hunnit med det eller bara inte orkat, så är det här ett recept för er också. Har ni varit så duktiga att ni varit och plockat jordgubbar, så är det här receptet perfekt för er
Prova mjuka kakan som är en av mina godaste på kakfatet i jul. Det blir knappast något över ändå…. Chokladen kan du också blanda ner eller bara strö ovanpå smeten
Nyp till ordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper. Stek kyckling, bacon och svamp i en stekpanna under omrörning ca 5 min utan extra matfett
Himla gott blir det och jag kan tänka mig att det passar utmärkt till en riktigt fin köttbit. Sedan kan man mixa svampen och blanda den i köttfärs till exempel, eller lägga den i en omelett
Tillsätt kyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Blanda grädde, crème fraiche, soja, ägg och sambal oelek. grädde. AddThis Sharing ButtonsShare to Facebook17Share to PinterestShare to WhatsAppShare to Skriv ut
Fräs kyckling, lök, vitlök och champinjoner i olja utan att det får färg. 1. Strimla kycklingfiléerna, skala och skiva lök och vitlök, skiva champinjonerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.