Idag blev det mer tårtbak och hela dagen har varit en stor sockerchock. Varför då undrar ju ni. Jo, idag har vi ställt ut på ERT Godismässa på Folkets Park i Växjö
. Vem spred osanningen om att saffran enbart hör julen till. Hen har uppenbarligen aldrig smakat den här enkla men ack så goda efterrätten som får mig att vilja äta saffran varje dag, året runt
Godmorgon. . Denna morgonen så blev det en Kokos cheesecake till frukost, receptet på botten är inte min men jag använde min fyllning som jag använde till den senaste cheesecaken dock lite annorlunda, blev även lite mycket >
Hellu hellu. p. . Imorse så blev den en super enkel snabb lagad typ av äggchoklad-kaka. Smaksättningen kan du variera hur du vill, ja kommer ge några förslag som passar men ni kan självklart ta andra saker som jag inte skrev
Denna moussetårtan bakade jag till min kollega på jobbet då hon fyllde år. Grattis igen Marie. Hon älskar passionsfrukt och tropiska frukter så det blev en mangomousse tårta med en topping av passionsfrukt
Istället för traditionella semlor. Nu snackas det både här och där om semlor. Men jag förstår inte storheten med semlor, det är klart att jag äter semlor om jag blir bjuden på det men jag skulle aldrig få för mig att köpa mig en
Jag har fastnat i gelatinträsket och experimenterar för fullt i köket för att få fram välsmakande godbitar som fungerar lika bra till vardag som till fest
Jag läste om den här kakan hos Matklubben och kände direkt att den där kommer jag att älska. Som vanligt har jag snickrat om receptet så att det passar mig och min smak
För första gången har jag nu bakat tårtor till ett bröllop. Brudparet hade tema chokladbrunt och crèmefärgat och ville ha en tårta som färgmässigt passade till detta
Minns ni receptet på mina Bountys med smak av snickers som jag publicerade för någon vecka sedan. Efter morgonens träningspass och en rejäl, välsmakande lunch var jag sugen på något extra gott till kaffet
Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa. Efterrätter som kan förberedas och förvaras i frysen och sedan tas upp vid behov är alltid lika bra
Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här på bloggen. Jag har haft fullt upp med att starta upp det nya året på jobbet och nu har jag äntligen kommit igång, och kan lägga ner lite mer tid på att visa er underbara bakverk =)