Då är dagens tips på en kycklingrätt vi lånat från JamieOliver ett strålande recept att lägga på minnet och i stekpannan, där nästan hela matlagningsaktiviteten äger rum
Dela paprikan i halvstora bitar och låt fräsa med kycklingen. Inspirerad av alla grönsaker JamieOliver har i sina recept så åkte jag iväg och köpte fröer för att så egna grönsaker och kryddor till våren/sommmaren
jamieoliver,kyckling. Det blir knappast enklare än såhär att göra en riktig god ugnsstekt kyckling. JamieOliver är en av mina stora inspirationskällor och dagens middag gjordes utifrån hans recept som finns i boken Happy Days with the Naked Chef
Skölj kycklingen in och utvändigt och torka den torr med hushållspapper. Gnid kycklingen invändigt med salt och dra sedan försiktigt upp skinnet vid bröstsidan, se till så att det inte går sönder
Från JamieOlivers julprogram med hur man tillagar rester kommer det här läckra receptet. 800 g vitt kalkonkött, i stora bitar (just den här gången körde vi med en grillad kyckling, vilket fungerar bra). 1 liter kycklingbuljong. 800 g vitt kalkonkött, i stora bitar (just den här gången körde vi med en grillad kyckling, vilket fungerar bra). 1 liter kycklingbuljong
Hittade två franska kycklingar i min matbutik och slog till direkt. Även om jag normalt sett eftersträvar lokalproducerat är just svensk kyckling oftast extremt trist
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.