Senapsöverbakad lax med primörsallad och limevinägrett
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg laxfilé med skinn
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 äggulor
  • 3 msk söt senap
  • 3 msk ströbröd
  • Limevinägrett
  • 1 dl olivolja
  • Skal och saft av 2 limefrukter
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 kruka finhackad gräslök
  • Grönsallad med primörer
  • ½ huvud lollo rossosallad
  • 70 g rucolasallad
  • 10 primörmorötter med blast
  • 150 g sockerärter
  • 200 g grön sparris
  • 1 liten rödlök skuren i båtar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.