Variation på glutenfritt, fröspäckat surdegsformbröd
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 5 dl vatten
  • ½ dl olja
  • 2 msk honung
  • 1 dl skalade hampafrön
  • 1 dl pumpafrön
  • 1 dl solrosfrön
  • ½ dl linfrön
  • ½ dl chiafrön
  • 2 msk nyponpulver
  • 1 dl torkade berberis
  • 6 färska dadlar
  • 1½ dl ha
  • 1½ dl hirs
  • 5 dl rårismjöl
  • 2 msk malda
  • 3 msk glutenfritt surdegspulver
  • 1 tsk salt
  • 225 graders ugn
  • 175 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.