Glutenfri rabarberkaka extra allt - med mandel, kokos, Limoncellosjuden rabarber och vit choklad
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 150 g smör
  • 1 dl mjölk - gärna gammaldags om du tål vanlig mjölk
  • 5 stora, ekologiska ägg
  • 2 - 2½ dl ljust rårörssocker
  • 2½ dl mandelmjöl
  • 2½ dl kokosnötsmjöl
  • 1 msk bakpulver
  • 1 msk malda psylliumfröskal - kan nog uteslutas, men jag tog det säkra före det osäkra
  •  
  • Rabarberkompott
  • 500 g rabarber
  • 1 dl Limoncello
  • 2 tsk äkta vaniljsocker
  •  
  • Choklad- och kokostopping
  • 60 g smör
  • 1 dl ljust rårörssocker
  • 2 stora ekologiska ägg
  • 2 dl kokosflingor
  • 100 g vit choklad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.