Valborg: Gratinerade Grönländska musslor, Fiskragu & lite Creme Brulé
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 st Grön
  • 1,5 dl Ailoi
  • 2 st Äggulor
  • 2 msk Vit
  • 2 st Vitlök
  • 2 dl Tomat
  • 2 st urkärnade hackade tomater
  • 2 msk Blad
  • 2 msk Olivolja
  • 2 msk Citron
  • 1 msk ailoi på varje mussla, placera allt på en ugnsfast plåt och gratinera under ugnens grillelement på
  • 4 min eller
  • 4 personer
  • 1 l Räkskal
  • 2 msk Tomatpuré
  • 2 st Vitlök
  • 1 st Gul
  • 1 dl Morot
  • 1 tsk Fänkål
  • 1 st Lagerblad
  • 3 dl Vit
  • t torrt vin
  • 1 l Vatten
  • 3 dl Passerade tomater
  • 1 burk Körsbärstomater
  • i tomatjuice
  • 3 dl Grädde
  • 1 g Saffran
  • 2 msk Sm
  • Färsk dill
  • 100 g Rotselleri
  • 1 st Morot
  • 1/2 kg Räkor
  • Dill
  • Lite rivet citronskal
  • 5 st Äggulor
  • 1 dl Strösocker
  • 3 dl Vispgrädde
  • 2 dl Mjölk
  • 1 st Vaniljstång

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.