Låt puttra några minuter och smaka av med salt och peppar, jag föredrar en sås med rejäl sälta. Stek löken i skyn från kotletterna på låg värme till den är mjuk utan att ha fått färg av stekningen
Rätten är liteStroganoffinspirerad och här har vi både grädde och crème fraicheisåsen. På min meny står just nu Theracough, Nasoferm, Treo och jag dekorerar med pappersnäsdukar
Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigti ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphiavisadesigbli en riktigt lyckad rätt
Slå såsen över kött och grönsaker. Ok, fredag, helg och ledighetigen. En hel helg framför mig. Jag ska baka, gå på loppis, gå på tjejfest och lite jobb
Koka samman öl och vatten i en gryta. Blanda i lök, soja, tomatpuré, salt och kryddor. Bryn köttet i en stekpanna och lägg sedan över i den kokande vätskan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.