Vi håller kvällens middag fri från utsvävningar. Den första av sidor som tar upp allt om tapas och hela kulturen omkring, lite historia och olika varianter av tapas beroende på region
Igår kväll åt vi tapas. tapas,. Det tar ju en del tid, men det är så värt besväret. Vi åt zucciniplättar, spansk tortilla (omelett), empanadas (smördegsinbakad chorizo), fetaostfyllda dadlar och heta vitlöksscampi
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Ikväll blir det hembakad pizza med hemgjord pizzasallad. Som jag längtat och jag fick till pizzasalladen hyfsat iallafall, den brukar kunna vara lite knepig att få till
Hade vinprovning med vininnorna hos mig förra torsdagen, eftersom vi snart ska åka till Barcelona så tyckte jag att det passade bra med Spanska Tapas tyckte det passade bra efterso vi åker till Barcelona nu i Oktober
Men nu – till tapasen. Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Tapaskväll är som tacos för vuxna. Spanska tapas är något jag inte kan få nog av. Först och främst behövs ett glatt gäng och en sådär härligt opretentiös kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.