Att göra sin egen Granola eller Müsli som det även heter är snabbt, enkelt och nyttigt. Blanda ihop dina favoritingredienser och rosta i ugnen för att sedan strö den över yoghurten, filet eller på glassen som ett nyttigare alternativ till strösslet
Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. När müslin är klar och fått svalnat helt häller du upp den i en lufttät burk
Igår fick jag lite ryck och gjorde lite müsli då min var slut som jag gjorde tidigare. Fick använda mig av ingredienser som jag hade hemma och fick till en riktig god kombination som jag tänkte dela med mig för er som är sugna att göra er egna müsli
Förvara granolan i burk med tättslutande lock i upp till 6 veckor. Sätt ugnen på 150°. Blanda vatten, olja, salt och honung i en liten skål och rör tills honung och salt löst sig
2 - När müslin fått en jämn rostad färg är den klar. Såhär lagar du receptet. 1 - Värm ugnen till 175°. Lägg alla torra ingredienser på en plåt ochringla över en del av honungen
Här kommer ett riktigt enkelt och nyttigt recept på musli. Det finns säkert massor av bra och nyttiga musli att köpa i butiken, men jag har haft detta receptet på hjärnan ett tag och velat testa det och resultatet blev riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.