Lägg på de syltade kantarellerna, lingonchutneyn, hyvlad Västerbottenostochbrysselkålsbladen. Den var vacker och vemodig i år också och jag vill avsluta den med en carpaccio på ren med bland annat syltade kantareller och lingonchutney
lingon, finhackad dill, persilja och gräslök till garnering. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Avsluta med lasagneplattor, vitsås och riven västerbottenost. Det här är en lasagne som verkligen blir en krock mellan Italien och Sverige på ett väldigt bra sätt
Däremot gillar vi att laga mycket mat med svamp i, särskilt såhär på hösten och den här cannellonin är ett utmärkt recept för en höstig middag oavsett om du plockat kantarellerna själv eller har köpt dom på ICA
Jag bakade bröd och hade gjort små kantarell- & västerbottenostpajer. Jag älskar bland annat mustiga köttgrytor, kantarellrisotto med rödvinssås och rostas, hemmagjorda hamburgare och jag älskar också havskräftor
syltade kantareller, kålrotsfondant och rödbeta med rödvins-. Gnid in fasanfilen med salt och peppar och bryn det därefter i stekpanna tills den fått en vacker gyllene färg
Nyp ihop kallt smör och vetemjöl, tillsätt även salt. Blanda även västerbottenosten i äggröran. Tvätta och ansa kantarellerna, stek dem i en torr stekpanna snabbt för att få vattnet bort
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé och kantareller. Salt och sv. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Syltade cocktailtomater. Nu fylls förråden på här hemma med massa härligt gott att ta fram när höstvindarna viner och mustiga grytor står och puttrar på spisen
Och dessutom fick kan sin drömtårta, han har önskat sig en Bilxten Mc Queen-tårta och det fick han. Efter allt firande var vi egentligen inte speciellt hungringa, men lite kan man ju alltid äta och dessutom behövde vi matlådor tills imorgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.