Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda. Igår så lagade jag baconlindadkycklingfilé och till den hade viugnsrostade rotfrukter
Idag lagar vilite enkel vardagsmat, kycklingfilémed svamp, zucchini, tomat och härlig smält ost. (förutom tomaten)Lägg upp kycklingeni en ugnsfast formTäck med grönsakerna & kycklingenmedriven ost
Currysås hör ihopmedkyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått liteytlig färg
Stek baconkrispigt, dela ibitar och fördela iugnsformen. Det är ju ingenhemlighet att jag älskar att laga mat iugn, gratänger som man kan förbereda och som sen sköter sig själv iugnen kan vara bland det bästa som finns
SkrivinläggstextKycklingfilé Ädelost DragonMatlagningsgrädde OxfondPurjolök Salt&peppar Crémefrachie Stek kycklingenibitarLäggi en gryta och lägg i brynt purjolök
Lägg riseti en smord ugnsform. Toppa medkycklingskivor varvat medviktasalamiskivor. Salta och peppra kycklingfileerna, bryn runt om i smöret så att det får fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.