De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. ) De här är även en favorit hos många av er läsare har jag förstått
Frukostbullar i olika former är som bekant något jag bakar med jämna mellanrum. Den här gången hade jag några dl av olika mjölsorter som låg och skräpade i mjöllådan som jag ville göra av med, så det blev lite improviserade men likväl fina och goda bullar
Idag bjuder jag på key lime pie, ni vet sån som Dexter äter. )Tyckte det passade just idag då jag ska upp i dem norrländska skogarna till den 3G lösa ön och åka massa wakeboard i det kalla vattnet och drömma mig bort till varmare vatten som Miami där den här pajen har sitt ursprung
Blanda mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, ägg, sirap och smöret till en jämn smet. Häll upp smeten i en smord och ströbröad form, gärna med avtagbara kanter