dom såg så söta ut men insåg rätt snabbt att jag inte skulle kunna göra dessa då jag inte har någon violessens, men kom på att jag har ju pistage essens så de fick de bli, pistage muffins helt enkelt
Insnöade, som vi nu blivit efter tre dagars ihållande snöfall, försöer vi roa oss bäst vi kan. Barnen ritar och leker med det som är kul för stunden och jag leker i köket
Gör först en vanlig muffinssmet. Sen är det bara att fördela lite av varje färg i varje muffinsform. Sätt ugnen på 200 grader och fördela sedan muffinssmeten i 4 olika skålar och tillsätt karamellfärg
Lös upp jästen i varmt vatten och låt det stå i 5 min. eller tills det börjar skumma. Blanda degvätskan med mjölk, socker, salt, ägg, smält smör och hälften av vetemjölet i en stor skål
Chokladmuffins. Blanda alla torra ingredienser till chokladmuffinsen i en bunke. När chokladmuffinsen svalnat brer eller spritsar du på glasyren ovanpå muffinsen (gör gärna extra glasyr om du spritsar, då detta kräver extra mycket glasyr)