Skala och skiva päronen tunt. Vispa ägg och socker. Dofta över ingefära och kanel efter tycke och smak. Strö sist över pärlsocker, hackad mandel och solrosfrön
Då är jag nästan löjligt försiktig, och håller mig på en speciell plats, ser till att mjölet inte yr omkring, och diskar genast bunkar och redskap så det inte ska förorena annat
Då tycker jag verkligen att du ska göra den här goda långpannekakan med blåbär. Dessutom fyller min äldsta dotter Josefin år precis idag, och hon älskar blåbär, så det passar väl bra att gratta henne på det här sättet
Första gången jag köpte macarons så blev jag så beskviken och kunde inte förstå hur alla kunde tycka att de var såååå goda, tyckte de var torra och smaklösa
Jag gjorde denna långpannekaka som blev så gudomligt god och saftig. På lovet hann jag baka en hel del och så hade vi ju en del gäster som hjälpte mig att äta upp alla godsaker också
Det är så gott och man kan ju variera med olika kryddor osv från gång till gång. Det kanske låter konstigt och annorlunda med kanel i maten, men det blir väldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.