anna_anna_
förräter

förräter

7 Spara
"Gala dinner!"

"Gala dinner!"

Euromeeting avslutas alltid med en gala dinner och i år stod jag för menyn och tillagningen av förrätt och huvudrätt, desserten var utdeligerad till killarna i RT 141 Hjo, men jag misstänker starkt att endel fruar varit inblandade
2 Spara
Västerhavscocktail

Västerhavscocktail

Rhode Islandsås. Krossa rosépeppar och blanda den med citronsaften och cognacen. Låt dra en stund. Blanda majonnäs med tomatketchup och chilisås
3 Spara
Räksalsa

Räksalsa

Skala räkorna. Skålla, skala och passera den ena tomaten, den andra kärnas ur och tärnas. Blanda den passerade tomaten med Sweet & Less, salt, peppar, limesaft och -skal samt pepparroten
4 Spara
Västkustraps

Västkustraps

Tina räkorna om de är djupfrysta och skala dem. Skär dem i mindre bitar. Ansa och skiva svampen tunt. Skala och tärna mangon
4 Spara
Skaldjurmousse

Skaldjurmousse

1. Lägg gelatinet i kallt vatten. 2. Vispa grädden. Blanda alla ingredienserna utom gelatinet i en bunke. Smaka av
9 Spara
Vårlig räksallad

Vårlig räksallad

Valborgsmenyns förrätt förtjänar ett eget inlägg. En räksallad med färska räkor är alltid god, men med denna fluffiga, krämiga dressing tas salladen till oanade höjder
6 Spara
Västanfläkt

Västanfläkt

Värm krustaderna i ugnen. Värm västkuststuvningen och fördela den i de varma krustaderna. Garnera med färska räkor, örter och lime och dillkvist
Sökförslag och sidor