förräter

förräter

104Recept / 3Följare
Löjromsmousse med cheese sticks2
Löjromsmousse med cheese sticks
Denna underbara förrätt gjorde vi i våras när vi bjöd hem våra vänner på middag. Den är enkel att göra och riktigt god o
"Gala dinner!"3
"gala dinner!"
Euromeeting avslutas alltid med en gala dinner och i år stod jag för menyn och tillagningen av förrätt och huvudrätt, de
Räk och äggröra1
Räk och äggröra
Koka äggen i c:a 7 minuter och kyl dem. Hacka dem (genom att dela dem 2 ggr i ässkäraren) eller hacka dem med kniv. Ska
Räkris med rosa sås3
Räkris med rosa sås
Blanda samman riset med räkor, dill, purjolök, ärtor, kesella och crème fraiche. Pressa blandningen i en vattenskjöld kr
Västerhavscocktail1
Västerhavscocktail
Rhode Islandsås: Krossa rosépeppar och blanda den med citronsaften och cognacen. Låt dra en stund. Blanda majonnäs med t
Räksalsa2
Räksalsa
Skala räkorna. Skålla, skala och passera den ena tomaten, den andra kärnas ur och tärnas. Blanda den passerade tomaten m
Crostini med räk- och mangosalsa1
Crostini med räk- och mangosalsa
Ugn 225º. Skär baguetten i lite sneda 1 cm tjocka skivor. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla dem med olivolja
Skagenbakelse3
Skagenbakelse
Skär ut två trekanter från varje brödskiva. Skala räkorna och dela dem i mindre bitar. Skala och hacka ägget. Rör sam
Västkustraps2
Västkustraps
Tina räkorna om de är djupfrysta och skala dem. Skär dem i mindre bitar. Ansa och skiva svampen tunt. Skala och tärn
Kryddig räkmacka2
Kryddig räkmacka
Strimla salladslöken och dela tomaterna i klyftor. Blanda med dill, räkor, olja och limesaft. Kärna ur och hacka chi
Min älsklings födelsemeny4
Min älsklings födelsemeny
  Det är han värd, min lilla prins :P   Bjuder man på kött till en man kan han inget annat än bli nöjd, i alla fall m
Råraka med magisk svampröra4
Råraka med magisk svampröra
   Så här gott kan det ju knappast vara på en vardag tänkte jag då jag åt den krispiga rårakan med en krämig svampröra
Smördegsknyten med brieost och skinka9
Smördegsknyten med brieost och skinka
I helgen blev det matlagning igen! Till förrätt gjorde vi dessa små knyten med brieost och skinka. En riktigt god förrät
Nyårsmiddag 20113
Nyårsmiddag 2011
Det blev favorit i repris hos oss, kan man säga. Förutom förrätten då, en sorts räkcocktail som jag höftade ihop. Det va
Skaldjurmousse3
Skaldjurmousse
1. Lägg gelatinet i kallt vatten 2. Vispa grädden. Blanda alla ingredienserna utom gelatinet i en bunke. Smaka av. 3.
Snittklassiker no 2 - rensteksröra3
Snittklassiker no 2 - rensteksröra
Det råder ju inga som helst tvivel om att skagenröran är den vanligaste röran på snittar och förrätter. Tyvärr så är den
Räkmousse2
Räkmousse
Glad Pingst Pingsthelgen är ju tyvärr inte en långhelg numer. Men den är ändå en fin anledning att fira sommarens  anko
Underbart god mat á la pappa2
Underbart god mat á la pappa
Igår var vi på middag hos fina familjen♥ grillning & några glas vin i solen.Pappa bjöd på sin underbart goda mat, förrät
Underbara knyten2
Underbara knyten
Idag har jag bakat en massa picknickbröd inför soliga lata dagar på stranden. För visst blir de väl fler? Igår var en så
Vårlig räksallad4
Vårlig räksallad
Valborgsmenyns förrätt förtjänar ett eget inlägg. En räksallad med färska räkor är alltid god, men med denna fluffiga, k
…skagenbakelse.6
…skagenbakelse.
En fin, god och oftast mycket uppskattad förrätt, dock ganska mäktig. Innehåller: 18 skivor formfranska 1 kg oskalade rä
Västanfläkt3
Västanfläkt
Värm krustaderna i ugnen. Värm västkuststuvningen och fördela den i de varma krustaderna. Garnera med färska räkor,
Räkrullar med pepparot3
Räkrullar med pepparot
Spara 16 räkor till garnering och hacka resten. Skala och mosa äggen. Blanda ägg, räkor, crème fraiche, pepparrot, gräsl
Krustader med Ishavsröra och Bubbel5
Krustader med ishavsröra och bubbel
Det är freeeedag! Så skönt! Vad ska ni göra? Vi ska hälsa på hos Magdas Gudmor en liten sväng, Jag ska på födelsedagsmid
När du besöker myTaste accepterar du vår användning av cookies.OkLäs mer