Jag provade själv detta för första gången häromdagen. Till på köpet är det ungefär tusen gånger godare än vaniljvispen (som jag själv har ganska svårt för) och inte alls krångligt att göra
Så på Facebook har det i ett par dagar varit en massa kommentarer där folk lovar att baka olika grejer om han kommer till deras stad och signerar böcker
Jag tänkte ta tillvara på detta tips i min fyllning. ca 35-40 stDeg. steg 12 dl vatten50g jäst4 dl mjöl½ tsk salt________steg2150g margarin/smör4 ägg7-8 dl mjölFyllning
Så härligt och skönt det ska bli, fast än dröjer det en dryg vecka tills jag är ledig. Den här veckan är det fullt upp med Olivias examensfest och nästa vecka ska allt fixas inför vår Mallorcaresa och husutlåning
Det är värt arbetet för att slippa Felix läskiga …. Det här använde jag. 2,5 dl Det här använde jag. Jag spyr på bleka, vattniga och läskiga tomater som ligger och stirrar i grönsaksdisken
Under tiden, blanda mjöl med bakpulver, vispa äggulan med mjölken och lägg i 2 tsk med olja, blanda nu i mjölblandningen lite i taget, tills det blir en tjock slät smet
Egentligen känns det lite knepigt att benämna en kryddblandning »LCHF«, men den som läser på en påse tacokrydda upptäcker att på första plats i innehållsförteckningen kommer – socker
Det känns som fredag idag, då jag har ledigt i morgon samt veckohandlingen är klar. Fast jag inte (än i alla fall) är någon större favorit av just getost, så var detta riktigt gott med spännande smaker
Nyttiga chips, finns det. har du inte testat grönkålschips så gör det. Lägg ut kålen på en plåt med bakplåtspapper se till att det är mellanrum mellan kålbitarna och låt dom torka i ugnen i 175 grader i ca 15-20 min tills dom är krispiga