Helt gluten- och mjölkfri kladdkaka som smakar ljuvligt. Det är en mäktig kaka, så en sats räcker gott och väl till 12 portioner - då blir det inte mer än ca 6 kolhydrater per bit, trots honungen
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativ i butikerna och det märks att efterfrågan är stor
Citron, kokos och bär – smaker som passar ihop. Det bästa med den här tårtan. Ja, kan det vara att den är så saftig och samtidigt fräsch i smakerna på samma gång
Nyttigare semmelwrap. Jag åt in första semla strax efter jul och idag bakade jag semmelwraps. Årets cafesnackis som innebär en De är gjorda av tunt kavlad deg med en sträng mandelmassa på och sen spritsat grädde över och hoprullar
I november duggar födelsedagarna tätt i familjen, och idag är det min tur. Det har gått ganska många solvarv sedan min älskade far klädde sig i frack och välkomnade mig till den här världen
Så här i examenstider kan det kanske passa bra med ett tårtrecept. Min syster har lärt mig hur man bakar en fantastisk tårta/tarte med chokladtryffelfyllning
Äntligen så har jag provat att baka bullar, jag har dragitmig så länge för att prova, jag trodde att det skulle var bökigare än det var och att degen skulle va kladdig och svårhanterlig och inte gå att kavla, men fel fel fel det varhur smidigt som helst, och hur goda blev dom sen, jo supersuper goda
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt sedan sirap och filmjölk. använd avlång brödform 1,5 l som smörjes eller kläs in med teflonduk eller bakpapper
Det här är ett fantastiskt gott vitt glutenfritt bröd. Om du bakar ut det som en fläta som jag gjort, är det ju dessutom väldigt kul att servera till gäster som kommer på besök i stället för ett ordinärt formbröd
Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet. Sojamjöl har en ganska speciell smak som jag tycker passar perfekt i pajdeg
Jag har nu gjort årets första lussebullar. Det är nästan så att julstämningen börjar sätta in rejält när saffranslukten sprider sig i köket, och man ser lussebullarna gräddas i ugnen
Precis som de allra flesta av mina recept är detta en lite hälsosammare version av julgodisklassikerna - min pepparkaks- & kakaofudge är sockerfri, glutenfri, raw och vegansk