Hjortpannbiff med konjakssås och ugnsrostade rotfrukter
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till ca 4pers
  • 600 g Hjortfärs
  • 1 st Ekologiskt ägg
  • 1 dl Vispgrädde
  • 5 msk Potatismjöl
  • 1 st Schalottenlök, finhackad
  • 2 msk Smör
  • 1,5 tsk Salt
  •  
  • Kryddblandning
  • 1 tsk Timjan
  • 1 tsk Rosmarin
  • 1 tsk Enbär
  • 1 tsk Rosépeppar
  • 1 tsk Korianderfrön
  • 1 st Lagerblad
  •  
  • Såsen
  • 2 dl Viltfond
  • 1,5 dl Grädde
  • 3 msk Konjak
  • 1 msk Svartvinbärsgelé
  • 3 msk Maizena utrört i lite vatten
  • Salt- & vitpeppar från kvarn
  •  
  • Rotfrukter
  • 6 st Potatisar
  • 4 st Morötter
  • 12 st Små steklökar
  • Olivolja
  • Timjan
  • Havssalt
  • 2 msk Bladpersilja, hackad
  •  
  • Gott till
  • Rårörda lingon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.