Broccoli & Kyckling paj. 27 oktober 2015, 12. 45. Till min väns babyshower gjorde jag en smarrig broccoli- & kycklingpaj som jag tänkte dela med mig utav
Hej på er. Melodifestival, god middag och finfin dessert – ungefär så såg gårdagskvällen ut här hemma. Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Geisha är en favorit choklad och passar hur bra som helst i pannacotta. 5 dl grädde 3 gelatinblad 3 msk muskovadosocker 200 g geisha choklad Lägg gelatinbladen i kallt vatten en stund
Den här goda pajen åt vi igår till efterrätt. Min kompis Jenny var gullig och bidrog med den. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inte minst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittar med citronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sig ifrån
Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept. Det som är viktigt är att man har bra socker så att det inte blir surt