Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blirfintfint
Skär torskryggeni fyra bitar. Skala dem och förvara i kylen. Tina räkorna, om de är frysta. Blanda rimmlageni en bunke och rör runt så saltet och sockret löser upp sigi vattnet
Ett härligtfiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med litelyxigare touch, använd gärna en färsk torskryggtill receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Skär torskryggeni fyra bitar. Skala dem och förvara i kylen. Tina räkorna, om de är frysta. Blanda rimmlageni en bunke och rör runt så saltet och sockret löser upp sigi vattnet
dill (- i all enkelhet). Ugnsbakad spetskål med brynt smör. 600 g torskryggbitar, 150 g per pers. 1 spetskål, stor och skuren i 1,5 cm tjocka runda bitar. 1 tsk Kikkoman soja (ljus soja). 2-3 msk hasselnötter, rostade och hackade. 1 bananschalottenlök, stor ochfinhackad. 1 msk smör, att bryna löken i. 1 dl fiskfond, hemkokt (el 1 msk koncentrerad fiskfond). 1 msk rödvinsvinäger. 0,5 dl mjölk (tillsättsinnanslut-mixning för att få en extra skummig sås). 600 g torskryggbitar, 150 g per pers smör, att hyvla över salt
Likakrispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik med ugnsbakadtorskrygg, toppad med räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.