Vad gör man med julskinkan efter jul?
Kocksnack -
Kocksnack -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Alternativ två är att göra en bechamelsås som du tar i tärnad skinka och en god lagrad ost i och serverar med pasta, det är både snabbt och enkelt fixat.
  •  
  • En bechamelsås gör du såhär
  • 25 g smör
  • 2-3 msk vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • salt + vitpeppar
  • Alternativ två är att göra en bechamelsås som du tar i tärnad skinka och en god lagrad ost i och serverar med pasta, det är både snabbt och enkelt fixat.
  •  
  • En bechamelsås gör du såhär
  • 25 g smör
  • 2-3 msk vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • salt + vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.