Fyllda kycklingfiléer med risotto och örtolja
Pinglans Mat
Pinglans Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fyllda kycklingfiléer
  • 4 kycklingfiléer 1 msk olja
  •  
  • Fyllning
  • 4 skivor parmaskinka alt kallrökt skinka
  • 4 soltorkade tomater
  • 4 skivor camembertost
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar från kvarn
  • Risotto
  • 1/2 rödlök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1/2 fänkål, hackad
  • 50 g shitakesvamp, kantareller eller champinjoner, skivade
  • 3 msk olivolja
  • 2 dl avorioris
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar från kvarn
  • 3 dl vitt vin
  • 2 dl vatten
  • 3 msk kycklingfond på flaska
  • 2 dl färskriven parmesanost
  • Örtolja
  • 1 knippe färsk timjan
  • 4 kvistar färsk basilika
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 3 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 1/2 krm vitpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.