oj så gott det blev. Till denna form använde jag. Servera med sallad och bröd och gärna ett glas vitt. Igår kväll blev jag så sugen på en riktig 80-tals klasssiker som min mamma oftagjorde när jag växte upp. Ca 400 g räkor5koktaägg5skivor franska (som jag skivar till krutonger)Dill, färsk eller torkadOstsås. 3 dl mjölk 100 g smörmjöl till att reda såsen med Ca 1 dl riven ostLäggkokt skivat ägg på botten av en smordungsform, strö sedan över räkoroch häll sedan över ostsås med dill i och sist brödkrutongeroch , in i ugnen på ganska hög värme så brödet får färg, färdigt. Bild lånad från google Ca 400 g räkor. 5 koktaägg. 5 skivor franska. Ca 1 dl riven ost
Lägg spenaten, löken och smöret i en stor stekpanna. Ta av locketoch rör om. Tillsätt grädde, mjölk, riv över rejält med muskotoch krydda med vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.