Nu kommer snart receptet på Kyckling tikka masala. Meeeeeen, då är det ju faktiskt så att man måste börja med att göra tandoorikyckling vilket ju faktiskt också är en god indisk rätt som man kan äta som den är (men lite tillbehör förstås)
Eftersom kockan i familjen är krasslig blev det thaimat per take away igår. M tog kyckling i röd curry och för mig blev det en väldigt enkel rätt med stekt ris, kyckling och ägg
ÄNTLIGEN. Har jag lyckats laga den perfekt Indiska maten – precis så vi gillar den. Raita receptet har jag tiggt till mig av en Indiskrestaurang där vi brukar äta, suupergott
I kväll blev det kinesisk matlagning. Kyckling i sötsur sås som serverades med ris. Det blev lite sura miner från en del av barnen när jag hade glömt att köpa nudlar, men det får det bli nästa gång istället
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Hacka lök och vitlök. Riv morötterna och rotsellerin grovt. Stek lök, vitlök, morötter, rotselleri och färs på medelvärme i smör eller olja i stekpanna i ca 5 minuter