Örtkryddad ädelostkassler på risbädd
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 100 g ädelost
  • typ Kvibille
  • 1 förp. "Skrattande Kon" 140 g mjukost
  • 1 fryst förp (45 g) provencale kryddor
  • 1 liten burk konserverad gul sparris 225 g
  • Spadet från sparrisburken
  • 1 bit finhackad purjolök
  • 4 - 5 dl kokt ris
  • 500 g frysta blandade grönsaker
  • valfria
  • 2-3 dl grädde
  • 2-3 dl mjölk
  • 3 - 5 msk vetemjöl
  • 2 msk smör eller margarin
  • 2 tsk Jhonnys senap
  • 1 riven och pressad lime el citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.