Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Bottnar. Sätt ugnen på 175°. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Smält smöret. Vispa äggen lätt. Blanda de torra ingredienserna med smör, ägg och kaffe
Har ni det bra så här på onsdagen. Dagens tips är en couscous sallad. Det är Katarina som har inspirerat mig, tag gärna en kik i hennes fina blogg, kolla HÄR
Använde som tilltugg till drinken. ca 20 st1 sats pajdeg20 aluminium formarFyllning. 4 skivor skinka, strimlad½ dl kidneybönor5 cm purjolök, strimlad2 msk majs½ paprika, hackadca 25 g fetaostÄggstanning
Kommer ni ihåg minipajerna som jag gjorde i påskas. Jag gjorde en variant med getost och inlagd grillad paprika och en variant med brieost och mango chutney och båda blev så väldigt goda
På lördag åker vi på en liten bilsemester ner till Göteborg och Liseberg. Tyra har längtat och längtat efter den här resan eftersom hon älskar karuseller och berg- och dalbanor, ju läskigare desto bättre
Dessa köttfärsspett smakade mycket gott tillsammans med bulgur, sallad med tomater, majs, gurka, avokado, fetaost, oliver och solrosfrön samt en röra med yoghurt, ruccola, lite riven ost och vitlök