Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika. Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
Sparris och kronärtskocka på pizza är två av minafavoriter. för att undvika slipdamm i alla mina pötter och bytter har jag stuvat in alla saker i skåp och lådor i köket
Häromdagen lagade jag till en av våra favoriter. Kyckling Satay. Ibland gör jag egen jordnötssås men jag har hittat en färdig sort ( Blue dragon) som är jättegod
När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet inte riktigt men dom var så in i bombens goda med riktigt krispig yta, smak av oregano, citron och ljuvlig olivolja
Gör så här. 1. Skär köttet i strimlor. Skala och skär löken i tunna skivor. Skiva champinjonerna. 2. Bryn köttet i hälften av fettet och lägg det i en gryta
Grundrecept för vitt matbröd. Degvätskan kan varieras. Mjölk, filmjölk eller vatten fungerar. Mjölk ger mindre porer i brödet men bättre färg på brödet
Raggmunk är en rätt som brukar gå hem i alla läger. Lika lättlagat som pannkakor men något matigare. Det vanligaste är att servera dem med lingonsylt, men vi valde att vara lite crazy och istället röra ihop en röra (haha) á la skagen
Det har varit full fart idag. Minst sagt mycket på jobbet, känner mig helt slut så här på kvällningen. Väl hemma så lagade jag en kasslergratäng och den vart jättegod