Till sjöss med Mannerström
På Bordet
På Bordet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Marinerad anjovis
  • 4 portioner 2 burkar anjovisfiléer Blanda vinäger, olja, senap och
  • 1/2 rödlök, fint skuren vitlök. låt dra en stund. Lägg upp
  • 10 cm purjolök, nåltunt skuren anjovisen på ett fat. Strö över lök,
  • 2 msk kapris purjo och kapris. Ringla över
  • grovhackad dill marinaden. Ställ kallt någon timme.
  •  
  • Marinad
  • 1 vitlöksklyfta, krossad
  • 2 cl rödvinsvinäger
  • 10 cl olivolja,
  • 1 tsk Dijonsenap
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.