Ta ut och forma dem till kulor med hjälp av en tesked. Lyxig vittryffelmed citronDet här behöver du till ca 20 tryfflar. 200 gram vit choklad. 200 gram vit choklad
Koka upp dem tillsammans med citronskal, grädde och honung. Rör tryffelsmeten slät. Doppa tryfflarna i chokladen och lägg dem på galler med bakplåtspapper under
Vispa ägg och socker riktigt fluffigt och pösigt (det ger ett bättre resulatat på kakan tycker jag), vispa i smör-chokladblandningen, likören och sist mjölet
Och det blev lite vit ischoklad med smak av citron. Okej, sista rycket med lite mer julgodis då. Förut nåt år hittade jag vit choklad med citronsmak o då använde jag den direkt men ikväll smaksatte jag med citronarom
Koka upp och koka utan lock 15-20 min tills smeten klarar kulprovet eller tills temperaturen är 122°. 1 dl vit sirap. 100 g vit choklad. Receptet gäller för 50 st 1½ dl strösocker 1½ dl Arla Köket® vispgrädde 1 dl vit sirap ½ tsk salt 50 g Arla® Svenskt Smör 100 g vit choklad rivet skal av 1 citron
200 g vit choklad. 1 citron, rivet skal. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
citron, rivet skal. Servera med blåbär och glass. vit choklad. SE ÄVEN Mjuk och saftig citronkaka Godaste bärkakan vi smakat Chokladfondant med nutella smör
E-postadress. Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza med svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Dekorera med färska hallon och nötter. 100 gr vit choklad. Lägg på plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen ca 15 min, eller tills sockret mörknat och karamelliserats. 100 gr vit choklad
Vit chokladkaka med blåbär och citron. Servera med blåbär och glass. 100 g + 50 g vit choklad. 1 citron, rivet skal. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 100 g + 50 g vit choklad. 1 citron, rivet skal
Än så länge har det blivit lussekatter, saffranstryffel och den här lite annorlunda fudgen. Receptet är från Leilas söta jul med lite egna modifieringar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.