Detta är en riktig delikatess i Vietnam. Rätten görs antingen på fläsk- eller nötfärs, här har jag gjort det på nötfärs och det hela ger en söt, salt, sur och stark smak och brukar rullas tillsammans med ett annat asiatiskt blad, men jag själv tycker att rätten passar utmärkt med persicariablad då det ger en pepprig smak
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
. Projektet för dagen är en pulled pork med min hemgjorda kryddblandning. Började med att ta ut fläsk karré och låta den vila en timma i rumsremperatur
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
För någon vecka sedan så gjorde jag granola eller om man istället vill kalla det musli. -) Har ju gjort en sorts musli tidigare, men denna gång testade jag ett recept av Ulrika Davidsson
I bland är du snabbt i (stort) behov av att tillföra kroppen energi. Kanske har du varit dåligt på att fylla på under dagen, eller kanske behöver du ladda med lite extra energi inför eller efter ett träningspass
Här om dagen var jag inbjuden till Mood gallerian för att lyssna på Ulrika Davidsson. Vi fick smaka godsaker som fruktsallad, müsli och grön juice och jag som inte dricker juice bestämde mig för att prova
God kväll på er. Här hos oss fortsätter sjukstugan, barnen är riktigt krassliga. Vincent har ju nästan aldrig varit sjuk innan, men den här gången klarade han sig inte