Ta ut pizzan och strö över pinjenötter och krydda med salt och peppar efter smak. Pizza. Salta och peppra efter smak och lägg över dem på en tallrik med hushållspapper
4 8 mellanstora tortillabröd 150 g färskost 125 g mozzarella 200 g grovriven halloumiost 1/2 skivad zucchini finrivet citronskal rostade mandelspån att toppa med Lägg till i inköpslistan
Det finns mycket goda recept med kantareller här i arkivet som man kan laga (nypotatissallad med kantareller och bacon, kantarellsås till kött, pasta i olika varianter, små pajer, till pocherat ägg, på Västerbottenspaj och som toast) men jag vill även tipsa om detta sprillans nya recept på kantarellpizza
pizzabianco,. Hade finaste bloggvän Erika och Love på pizzalunch häromdan. En Bianco, en med vitlöksmarinerade musslor och kronäerskockshjärtbottnar, en med västerbottensost, vindelrökt nätskinka och ruccola
Toppa med löjrom, citronpicklad lök och dill. Smaka av med salt. Täck degbunken med en bakduk och låt jäsa i cirka 30 minuter. 1Förgrädda pizzabottnarna i cirka 8 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.