Passar till desserter, bakning, matlagning, smoothies och i din hemmagjordachoklad. Mitt favorit godis är choklad och lakrits, därför provade jag att göra raw bollar av just den blandningen idag
EmmasPaleo Kladdkaka Delux . Idag har tidningen Mat & Hälsa vart på besök hemma hos mig, SÅ kul. Postade receptet i September förra året, men nu kör jag enbart på bikarbonat eftersom jag tycker det blir bättre och det är mer Paleo
Här kommer receptet på de choklad/mandel/hallonbollar jag snackade om i helgen. Choklad/mandel/hallon bollar (ca 20 st). 50 g mörk choklad. 50 g mörk choklad
Smält choklad och kokosolja i vattenbad. Blanda ihop den smälta chokladen med avokadon med elvisp. 200 g min 70% choklad (jag använde en sockerfri 70%). 200 g min 70% choklad (jag använde en sockerfri 70%)
I flera dagar eller veckor känns det som har jag varit så sugen på en riktigt stor chokladboll. Egentligen vet jag inte varför för jag är normalt inte speciellt förtjust i just chokladbollar
Troligtvis kommer det inte finnas så många sekunder över för bloggen då jag utöver att jobba ska umgås med familjen och kvällarna kommer nog spenderas hemma hos min bästa vän, sen måste jag sova också haha
Nyttiga chokladbollar med en hint av lakrits. Fick en frågan om man kunde äta raw chokladbollar istället för vanlig choklad – som ett “nyttigare alternativ”
Rör smör och socker till en jämn smet gärna med elvisp så går det snabbt. Tillsätt havregryn, kokosflingor, kakao, vaniljsocker och kaffe och rör till en jämn smet för hand eller med elvisp
Jag hittade på ett nytt godis på Paleo-vis i mitt arbete med recept till Restaurang PriMaten. Några bitar mörk choklad äter många LCHF-are med glädje, så varför inte testa ett nytt lördagsgodis att njuta av
Tänk dock på vilken choklad du använder om du strikt vill hålla dig till paleo. Värm kokosolja, chokladbitar i en kastrull på svag värme tills det smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.