Ingredienser Portioner. 4 300 g kycklingfilé 1 msk olivolja 2 msk riven ingefära 1 hönsbuljongtärning (1 tärning = 2 msk kycklingfond) 3/4 dl basmatiris 4 dl vatten 500 g djupfrysta wokgrönsaker 400 ml kokosmjölk salt och peppar färsk koriander 1 lime Till servering bröd Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Har hittat en blogg som ger mig massor med inspiration och tips gällande matlagning. Ninas LCHF. Även om jag inte äter direkt LCHF längre är det massor med fina recept
En het, värmande, krämig soppa med asiatiska smaker. Oj oj vad sommare hänger kvar i år hörrni. Många är nog glada över det, men jag hör till den där skaran som ÄLSKAR hösten mest av alla årstider så jag tycker att den gärna får komma nu
Det här är en enkel, asiatiskkycklingsoppa som följt med mig sen jag flyttade hemifrån. Det här är min avskalade vardagsversion som jag gärna gör en trött kväll, då kycklingsoppan är klar på några få minuter och smakar kanoners
Ingredienser Portioner. 4 1 tärnad morot 2 tsk curry 1 msk olja ca 7 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning 200 g tärnad tillagad kyckling 250 g mjukost (gärna mild) svartpeppar ca 100 g sockerärtor ev färsk koriander (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.