Skär tunt av locket på paprikorna och rensa ur fröhuset. Fyll paprikorna ordentligt med röran. Du kan också använda en djup plåt som du vänder upp och ned så att den inte trycker ned paprikorna
Denna rätt blev helt vegetariskt/veganskt och jag tyckte det gick väldigt fort att göra den. Jag tycker om när paprikorna har mjuknat och känns tillagade
Jag böt dock ut bönorna mot tärnad kassler då vegetariskt inte alltid går hem hos övriga familjen. Idag testade jag Vegetariska fylldapaprikor i Crock-Pot/Slow cooker stuffed peppars
Skölj paprikorna, skär av locket och gröp ur kärnorna. 2 paprikor. Lägg i köttfärsblandningen i paprikorna, toppa med lite ost och in i ugnen i ca 20 minuter. 2 paprikor
Skölj, halvera och kärna ur paprikorna. Fördela färsblandningen i paprikorna och strö över osten. ) Fylldapaprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.