Servera med kokt ris och en sallad. 8 lövbiffar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lövbiffar 2 dl Arla Köket® vispgrädde 2 msk senap 1 tsk salt 1 krm svartpeppar
Italienska biffar. Rullar små bollar och platta till biffar. 2 tsk fisksås ( det ger smak för det är ansjovis spad). 2 tsk fisksås ( det ger smak för det är ansjovis spad)
Servera med kött och sås. Blanda såsen i en kastrull och koka upp under omrörning. Sås. 0,75 dl chilisås. 3 msk olja 3 msk soja 1,5 tsk vinäger 0,75 dl chilisås 0,5 tsk ingefära, malen 1,5 msk honung saft av 1 lime 1 klyfta vitlök, pressad 2 tsk arrowrot 1,5 dl vatten
Blanda ihop alla ingredienserna till såsen. Servera genast med ångande varmt ris. Stek i rykande het stekpanna/wok med 1 matsked olja tills biffen har fått färg. Häll i lite mer olja och fräs vitlök och ingefära i ca 10 sekunder, fortsätt med krossad sichuan och chiliflakes. Lägg i köttet, häll på såsen och stek i tillsammans i 1–2 minuter. 5 msk ostronsås. Sås0,5 tsk sichuanpeppar 5 msk japansk soja 2 msk svart risvinäger eller balsamvinäger 3 msk risvin eller torr sherry 3 msk strösocker 5 msk ostronsås 2 tsk chili flakes 2 tsk majsstärkelse
Häll i vatten, ananasspad, soya ,sweetchilisås, honung och chilipure i en kastull,. låt detta sjuda upp och rör sedan ner maizena, så att du får en slät och lagom tjock sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.