Jaha, vad åt vi egentligen över jul och nyår kanske ni undrar. Anledningen att jag inte har bloggat om julmaten är att min kamera försvann på julafton och jag tog kort med min systers kamera
Igår blev jag bjuden på middag igen av min man. -)Alltid lika trevligt. (Sen att jag har så ont i kroppen så jag inte kan själv är ju inte lika trevligt, men det behöver vi inte låtsas om
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
Jag tycker väldigt mycket om potatis och västerbottenost är också väldigt gott. Släng ner det i en potatistårta med ihopvispade ägg, mjölk och grädde så är i alla fall jag mer än nöjd
Denna härligt krämiga brietårta med cocktailtomater, len olivolja, färsk basilika och persilja var det premiär för vid årets kräftskiva och den gjorde succé
Länge har jag suttit framför datorn med haklapp och handduk och dregglat över Linda/Kryddburkens fantastiska köttbitar som fått tillagas i låg temperatur och i lååååång tid